Van Dongen Events
Garderobe Professionals
Uw garderobe:0 producten

Garderobe mogelijkheden


Vele evenementen, vele garderobe mogelijkheden. Daarom biedt Van Dongen Events meerdere oplossingen voor de garderobe op uw evenementen.

Wilt u de garderobe huren of laat u liever de garderobe helemaal aan ons over? Bekijk de vele mogelijkheden en ontdek wat de beste optie is voor uw evenement.

We adviseren u graag bij uw garderobe vraagstukken.

Naar complete verhuur pakketten!


Garderobe verhuur (zelf afhalen)

Garderobe verhuur (zelf afhalen)

De meest goedkope oplossing is het huren en zelf ophalen van onze professionele garderobe materialen. Alle onderdelen zijn slechts 2 meter lang waardoor deze praktisch in elke bestelbus of aanhanger passen.

U kunt de rekken eenvoudig zelf in elkaar zetten en eventueel de nummering ophangen. Al mogelijk vanaf € 0,09 per haak!
± €0,09 tot €0,27 per haak*


Garderobe verhuur (transport door Van Dongen Events)

Garderobe verhuur (transport door Van Dongen Events)

Met onze professionele garderobe materialen kunt u zelf uw evenement voorzien van een passende garderobe. De onderdelen worden los aan u geleverd zodat u de garderobe zelf eenvoudig in elkaar kunt zetten.

Van Dongen Events levert tot bijna 20.000 haken door heel Europa voor elk soort evenement.
± €0,15 tot €0,49 per haak*


Garderobe verhuur (met opbouw/afbouw)

Garderobe verhuur (met opbouw/afbouw)

We bouwen de garderobe graag voor u op zodat deze volledig klaar voor gebruik staat en u zeker weet dat de garderobe optimaal opgesteld staat.

Na afloop van uw evenement wordt de garderobe weer afgebouwd en opgehaald. Mogelijk voor al uw evenementen in heel Europa!
± €0,25 tot €0,59 per haak*


Garderobe verhuur (transport door transportbedrijf)

Garderobe verhuur (transport door transportbedrijf)

Een dag voor uw evenement bezorgt een transportbedrijf een handige transportbak/rolcontainer met alle gehuurde garderobematerialen. De dag na het evenement wordt deze weer opgehaald. Zo wordt flink bespaart op de transportkosten!
op aanvraag*


Garderobe verhuur + begeleiding

Garderobe verhuur + begeleiding

Uw evenement wordt voorzien van een passende garderobe welke we volledig voor u opbouwen zodat deze klaar staat voor het evenement. Onze ervaren medewerkers sturen de garderobe aan en krijgen op de piekmomenten (in overleg) assistentie van uw extra medewerkers.
± €0,40 tot €0,79 per haak*


Garderobe verzorging

Garderobe verzorging

De garderobe op uw evenement wordt volledig voor u verzorgd en opgebouwd, inclusief ervaren medewerkers.

Indien de garderobe uitgevoerd kan worden volgens alle afspraken, neemt Van Dongen Events de volledige wettelijke aansprakelijkheid van u over.

Zo hoeft u zich niet bezig te houden met de garderobe en kunt u zich op de rest van het evenement richten.
± €1,00 tot €1,50 per haak*


Garderobe verzorging (betaald voor gasten)

Garderobe verzorging (betaald voor gasten)

Ook op publieksevenementen kunt u de garderobe in het geheel uitbesteden aan Van Dongen Events. Ideaal voor u, ideaal voor uw bezoekers want ook de wettelijke aansprakelijkheid nemen we van u over.

Vooraf berekenen we voor u de prijs en door deze te verrekenen met de garderobe omzet, kunt u vaak een mooi bedrag aan de garderobe overhouden. Uiteraard afhankelijk van wat u per jas wilt vragen...
± €0,80 tot €1,20 per haak*


* bij de berekening van deze voorbeeldprijzen is uitgegaan van gemiddeldes; 500 tot 5.000 haken, een gespreide aankomst/vertrek van gasten, een evenement van 5 uur lang en op maximaal 100 km afstand van Made. Alle prijzen zijn excl. BTW.