Van Dongen Events
Garderobe Professionals
Uw garderobe:0 producten

Ons assortiment, uw garderobe...

Geen enkel ander verhuurbedrijf heeft zijn assortiment enkel afgestemd op garderobes. Van Dongen Events is volledig gespecialiseerd in garderobes voor evenementen. Dit is ons voordeel om ook uw garderobe succesvol te laten zijn.

Overige materialen

Om de garderobe helemaal perfect te maken, heeft Van Dongen Events wat aanvullende producten. We adviseren u er graag over.

Kleerhangers

Kleerhangers (per standaard -/+ 50)

Een bak / standaard is doorgaans voldoende voor 200 tot 400 bezoekers. Jassen met lus in de kraag kunnen namelijk eenvoudig zonder kleerhanger aan de garderobe rekken gehangen worden.
€ 7,00
per standaard -/+ 50


Bord garderobe kleur

Bord garderobe kleur

Wanneer u de garderobe verdeelt in meerdere secties met verschillende kleuren garderobe nummers zijn deze borden ideaal om de kleuren aan te geven voor uw bezoekers. Zo staan ze altijd in de buurt van het juiste rek te wachten!
€ 1,25
per bord


Bord prijs per jas

Bord prijs per jas

Geef duidelijk aan wat uw bezoekers moeten betalen per jas met deze duidelijke borden. Te huur met opdruk € 1,00 - € 1,50 - € 2,00 - 1/2 munt - 1 munt
€ 1,00
per bord


Bord voorwaarden

Bord voorwaarden

Uw aansprakelijkheid uitsluiten kan niet, maar duidelijk verwijzen naar uw garderobe voorwaarden is wel heel verstandig bij bewaakte garderobes.
€ 1,00
per bord
Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijzen van materiaal zijn per week, extra weken 50% van huurprijs.
Bereken direct de huurprijs: