Van Dongen Events
Garderobe Professionals
Uw garderobe:0 producten

Garderobe advies en nieuwsDe benodigde ruimte voor uw garderobe

Een garderobe op uw evenement kost wat van uw kostbare ruimte. Door hier op tijd rekening mee te houden hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Hoeveel ruimte heeft u nodig of hoeveel haken kunnen in de beschikbare ruimte?

Hoogte

Onze garderobe rekken zijn net iets meer dan 2 meter hoog. Om ook nog wat lampen te kunnen hangen, moet u dus rekening houden met een ruimte van minimaal 2,5 meter hoog.

Breedte

Om snel de benodigde breedte te schatten vermenigvuldigd u het aantal garderobe rekken met 1,6 meter. Voor een garderobe met 3 rekken heeft u dus 5 meter breed nodig, voor 6 rekken een 9,5 meter.

Diepte

Neem het langste garderobe rek en tel daar 2 meter bij op. Deze 2 meter is voldoende als werkruimte en om de balie in te plaatsen. Een rek van 6 meter + werkruimte + balie komt dus op 8 meter diep.

Bereken het zelf!

Bereken heel eenvoudig zelf hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw garderobe met de calculator op onze site. Vul de plaatsnaam van uw evenement in en het aantal gewenste haken en naast meerdere mogelijkheden qua prijs vindt u direct de benodigde afmetingen!


Bereken direct de huurprijs: