Van Dongen Events
Garderobe Professionals
Uw garderobe:0 producten

Garderobe advies en nieuwsVacatures seizoen 2015-2016

Voor het seizoen 2015-2016, wat loopt van september 2015 tot ongeveer april/mei 2016, zoeken wij weer versterking van het team. Alle vacatures zijn vanuit Made.


Garderobe medewerk(st)er

Oproepbasis, vanaf 16 jaar, meerdere aanmeldingen mogelijk.

Op vele verschillende evenementen in Nederland en België werk je in de garderobe om jassen aan te nemen en uiteraard na afloop weer terug te geven. Ook help je soms mee met het opbouwen van de garderobe.

Deze functie is volledig op oproepbasis via een online plansysteem. Van elk evenement krijg je automatisch een e-mail (uitvraag). Kun je niet? Geen probleem. Heb je wel tijd kun je wellicht werken!

Interesse? Stuur een e-mail aan info@vandongenevents.nl en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat zou zijn!


Medewerker algemeen

Parttime, vanaf 18 jaar

Je brengt garderobes weg en bouwt deze op voor evenementen in Nederland, België en incidenteel Duitsland. Je kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband.

In de evenementenbranche is geen werkdag hetzelfde. Ook de werktijden zullen daardoor niet altijd van 9 tot 5 zijn. Al is steeds meer werk door de weeks.

Je rijdt zonder problemen met een busje en hebt bij voorkeur ook een E rijbewijs (B rijbewijs dus verplicht). Je bent inventief en sociaal, je vindt hard werken en sjouwen geen probleem, maar je bent vooral gezellig. Het aantal uur is afhankelijk van de drukte, naar verwachting gemiddeld 16 uur (plus en min uren).

Interesse? Neem contact op met Ramon van Dongen via ramon@vandongenevents.nl.


Uitzendbureaus hoeven niet te reageren


Bereken direct de huurprijs: