Complete garderobe verzorging

Een fijne gedachte dat een professionele partner achter u staat voor de garderobe tijdens uw evenement. Wij richten ons op de garderobe, u op de rest van het evenement.

Zowel publieksevenementen als bedrijfsevenementen en congressen vertrouwen al jarenlang op ons ervaren team als aanvulling op onze garderobe materialen. Want een echt goedlopende garderobe is pas compleet met snelle, ervaren garderobemedewerkers die uw bezoekers met een glimlach helpen.

Één aanspreekpunt voor u in de garderobe
De wettelijke aansprakelijkheid kan overgenomen worden
Pin apparaten en contant geld afhandeling bij publieksevenementen
Op piekmomenten extra handjes vanuit b.v. catering mogelijk
Van 250 tot 25.000 bezoekers mogelijk

Volledig uitbesteden of slim samenwerken?

Natuurlijk is de volledige garderobe uit handen geven het makkelijkste voor u. Maar bij veel evenementen kent de garderobe 2 pieken en daartussen is het rustig. Besparen op de personeelskosten is door slim samen te werken eenv...

Lees meer...

Alleen de medewerkers inhuren?

Alleen onze garderobemedewerkers inhuren zonder onze garderobe materialen is niet mogelijk. Logisch dat u zeer ervaren garderobemedewerkers wilt op uw evenement, maar die ervaring is er juist met onz...

Lees meer...

Prijzen garderobe uitbesteden

De volledige garderobe uit uw handen nemen is altijd maatwerk, de garderobe moet immers precies aansluiten bij uw wensen en bij de situatie van uw evenement. De prijs wordt dan ook altijd op maat gemaakt aan de hand van de situatie, uw wensen en ons advies.

De prijs bestaat uit de huurprijs van garderobematerialen, de uren van de benodigde medewerkers, de op- en afbouw van de garderobe en het transport/reiskosten.