Ieder zijn vak;

Garderobe medewerkers

Een goedlopende garderobe op een evenement valt of staat met de garderobe medewerkers. Mensen die zich makkelijk aanpassen aan uw bezoekers, met een glimlach achter de balie staan en vooral ook foutloos de snelheid erin houden.

Onze toppers doen niet anders dan garderobes op evenementen en zijn dus de beste aanvulling die u zich voor kunt stellen bij evenementen garderobes.

Als een van de weinige full-service garderobe bedrijven in de evenementenbranche hebben we een naam hoog te houden en werken daarom volgens onze beproefde werkwijze.

Altijd in combinatie met garderobe

Onze ervaren garderobemedewerkers zijn enkel in te zetten in combinatie met onze eigen garderobe materialen. Want juist met die materialen hebben ze de ervaring waarvoor u ze in wilt huren.

Daarnaast is Van Dongen Events geen uitzendbureau dus mag officieel geen medewerkers verhuren, maar ook hebben onze toppers daar helemaal geen zin in.

Één team, één taak

Als u onze medewerkers inzet in de garderobe op uw evenement staat er een team professionals voor u klaar. Een team van minimaal 2 garderobe medewerkers waarvan 1 ervaren leidinggevende.

In een nette frisse polo op publieksevenementen of netjes in het zwart op bedrijfsevenementen.

Met tussendoor een bakje koffie of wat te eten in uw crewruimte haalt u een dreamteam in huis.

Nodig ze op tijd uit

Onze medewerkers liggen niet op een palletstelling te wachten tot u belt. Neem daarom tijdig contact met ons op als u de gehele garderobe uit wilt besteden aan Van Dongen Events.

Alleen zo is de kans groot dat de beste mensen beschikbaar zijn voor uw evenement. De puntjes op de i kunnen we later zetten, maar neem bij voorkeur minimaal 2 maanden vooraf contact met ons op.