Besparen op personeelskosten;

Samenwerken in de garderobe

U wilt de ervaring van Van Dongen Events in de garderobe, maar ook de personeelskosten niet onnodig op laten lopen. Dan is samenwerken de beste oplossing!

Want op de drukste momenten in de garderobe zijn vaak bars nog (deels) dicht of hoeven er (nog) geen lege borden opgehaald te worden. Wat als juist die mensen, die u toch al inhuurt, even bijspringen in de garderobe?

Natuurlijk na een duidelijke briefing en met aansturing van onze Garderobe Professionals. Zo drukt u de kosten en behoudt u kwaliteit voor uw gasten.

De juiste verdeling

We adviseren u graag bij de beste verdeling van onze medewerkers en de "extra handjes" via u zodat uw bezoekers altijd de beste service hebben aan de garderobebalie.

Ook maken we daarbij een berekening hoeveel medewerkers er in totaal nodig zijn. Laat de details van uw evenement dus maar komen!

Bob of Bobbi?

Het klinkt zo logisch, maar ook aan het einde van de avond moet de hulp die we via u krijgen nuchter zijn...

We hebben helaas meerdere keren bij publieksevenementen gemerkt dat het tussendoor erg gezellig was in de tent. Maar in de garderobe maakt zo iemand dan helaas alleen maar fouten.

Onze werkwijze

We briefen en begeleiden uw medewerkers van A tot Z maar werken altijd op onze manier.

Ook uw medewerkers met jarenlange ervaring op een andere manier zullen aan het einde van het evenement nooit meer anders willen.