Signing / borden

Als uw bezoekers weten aan welk garderoberek hun jas hangt, wachten ze graag aan de balie in de buurt van het juiste garderoberek. Ervaring leert dat bezoekers niet kijken naar het garderobenummer, maar wel naar de kleur van het plastic garderobenummer. En laten we die nu graag in meerdere kleuren gebruiken!

Met onze nette borden aan de voorzijde van de garderoberekken de garderobe is de garderobe zowel voor uw bezoekers als voor de medewerkers duidelijk, overzichtelijk en snel.

Bord in frame
  • € 3,50 per stuk

Naast de kleur van het garderobenummer in 4 verschillende talen, hebben we de borden beschikbaar met verschillende extra teksten: € 1,50 per jas (contant/pin), € 2,00 per jas (contant/pin) en 1 MUNT per jas. Daarnaast wordt op de borden met een prijs per jas verwezen naar garderobe voorwaarden.

Borden in stijl van het event?

De borden aan de voorzijde van de garderoberekken zijn bij uitstek geschikt om een thema of branding van het evenement in door te trekken. Bedrijfslogo's of de naam van het evenement kunnen dan op de borden gedrukt worden.

U levert in overleg het ontwerp aan, wij zorgen voor het drukken en plaatsen de borden in de bestaande frames aan de garderoberekken.

Natuurlijk is het wel van belang dat de functionaliteit van de borden niet verloren gaat. We bespreken graag met u de mogelijkheden en vereisten.

Belangrijk voor de opmaak van de Forex borden:

  • De uiteindelijke maat van de borden wordt 39 cm breed en 103 cm hoog
  • Rondom valt ± 2 cm weg door de rand van het frame, plaats hier dus geen belangrijke informatie!
  • Minimale resolutie is 150 dpi en gebruik CMYK als kleurmodus
  • Voeg 5 mm afloop toe voor het beste resultaat
  • Lever de bestanden (1 bestand per kleur) in gesloten drukklare bestandsformaten
  • Zet lettertypes om in lettercontouren of sluit deze in