Transport van uw garderobe

Om de juiste garderobe materialen op uw evenement te krijgen, heeft Van Dongen Events diverse transport mogelijkheden. Want de stalen onderdelen van meer dan 2 meter kunnen we uiteraard niet met een pakketje naar u toesturen.

In veruit de meeste gevallen komen onze eigen medewerkers de materialen bij u bezorgen. Zo kunnen zij u direct tips geven of zelfs de volledige garderobe voor u opbouwen. Natuurlijk plannen we het transport binnen uw draaiboek!

In sommige gevallen is transport met een externe transporteur echter een goedkopere oplossing. De rolcontainer(s) met garderoberekken wordt dan op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 bezorgd en na afloop weer opgehaald.

Benieuwd naar de transportprijs?

De transportprijs is altijd onderdeel van uw totaalofferte inclusief de benodigde materialen. Afhankelijk van de mogelijkheden van lever- en ophaalmomenten, de afstand en de hoeveelheid materialen berekenen we graag de transportprijs.

De garderobe direct om 03:00 uur na afloop van uw evenement ophalen heeft immers een andere prijs dan "ergens op maandag of dinsdag" weer ophalen. We overleggen graag met u de mogelijkheden.

Zelf ophalen en terugbrengen?

Wilt u de garderobematerialen zelf ophalen en terugbrengen bij ons bedrijf in Made (Noord-Brabant)? Dit is mogelijk maar er zijn wel voorwaarden.

Houd u er rekening mee dat het gaat om stalen onderdelen van 2,1 meter lang en deze dus niet in een personenauto te vervoeren zijn. Tevens is er lang niet altijd iemand aanwezig bij ons bedrijf dus kan ophalen en terugbrengen enkel op afspraak.

VDE Transport

Onder de naam VDE Transport biedt Van Dongen Events ook transportoplossingen voor derden aan. Hiervoor zijn wij in het bezit van een internationale Eurovergunning (NIWO) en een vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering.

Want naast garderoberekken is ons wagenpark ook zeer geschikt voor het transport van machines, staal- en houtconstructies, voertuigen en lengte materialen. Op de website van VDE Transport berekent u eenvoudig een prijsindicatie.

VDE Transport