Plastic garderobenummers

De juiste jas of tas weer aan de juiste bezoeker teruggeven. Daar draait de hele garderobe om. Met onze hard plastic garderobenummers wordt de garderobe logisch en overzichtelijk ingericht en wordt het ophangen en terugzoeken van jassen eenvoudig.

Doordat Van Dongen Events maar liefst 10 verschillende kleuren garderobenummers verhuurt, kan het terugvinden van jassen tot wel 50% sneller!

De garderobenummers worden in praktische bakjes met 50 dubbele nummers geleverd. Voorafgaand aan het evenement worden deze dubbele nummers aan de garderoberekken gehangen. Tijdens het evenement krijgt de bezoeker 1 exemplaar mee en het andere nummer blijft bij de jas.

Garderobenummers
  • € 0,14 per paar
  • 10 verschillende kleuren
  • Opening ø 9 mm

Specifieke wensen?

Standaard leveren we de garderobenummers in meerdere kleuren wanneer u meerdere garderoberekken huurt. Gewoon inbegrepen in de prijs! Van Dongen Events bepaalt daarbij voor u de nummers en kleuren.

Heeft u specifieke wensen voor kleuren of nummers? Dan rekenen we een kleine toeslag en enkel wanneer dit (ivm andere evenementen) nog mogelijk is.

Op- en afbouw

De prijzen zijn exclusief op- en afbouw. Het ophangen van de nummers is niet ingewikkeld, maar er gaat wel wat tijd in zitten. Wilt u dit liever door de professionals van Van Dongen Events laten doen?

Lees meer...