Betalingen in de garderobe

Als u uw bezoekers wilt laten betalen voor het ophangen van de jas, is het belangrijk de praktische kant daarvan niet te onderschatten. Het gaat om kleine bedragen, maar het aantal betalingen kan snel oplopen. Daarbij wilt u uw bezoekers niet langer laten wachten dan noodzakelijk.

Wanneer Van Dongen Events de garderobe op uw publieksevenement verzorgt, is de afhandeling van de geldstromen geregeld. Ook daar heeft u geen omkijken naar, met een duidelijke rapportage na afloop.

Contactloze betalingen (pin)

Klein bedrag, pinnen mag. Uiteraard ook in de garderobe.

Door elke garderobemedewerk(st)er te voorzien van een compact mobiel pinapparaat, kunnen contactloze betalingen in een handomdraaid geaccepteerd worden.

Naast de huur van de pinapparaten betaalt u 3% tot 5% over de gepinde bedragen aan transactiekosten, vraag naar de voorwaarden. Modern, veilig en snel!

Huur pinapparaten

Contante betalingen

Een contante betaling in de garderobe blijft nog steeds erg gebruikelijk. Met voldoende wisselgeld in de juiste samenstelling, zijn uw bezoekers snel geholpen.

Na afloop van het evenement wordt de contante garderobe omzet afgestort bij de bank.

Voor de verwerking van de contante geldstromen in de garderobe berekenen we 2% tot 4% over de behaalde contante garderobe omzet. Vraag naar de voorwaarden.

Betaling met consumptiemunten

Het makkelijkste en snelste werkt de betaling middels (halve) consumptiemunten. De consumptiemunt is snel overhandigd en er gaat geen tijd verloren met wisselgeld.

Houd echter wel rekening met de routing voor uw bezoekers. De muntenkassa's dienen uiteraard voor de garderobe geplaatst te worden zodat alle bezoekers aan de garderobebalie al munten gekocht (kunnen) hebben.

Deze vorm van betalingen verwerken kent uiteraard geen meerprijs!