Op- en afbouw van uw garderobe

De prijzen van onze garderobe materialen zijn enkel voor de huur van de materialen. Dat betekent dat de garderoberekken nog in elkaar gezet moeten worden en de plastic garderobenummers nog aan de haakjes gehangen moeten worden. Allemaal niet heel erg moeilijk, maar het moet wel gedaan worden. Daarbij heeft u waarschijnlijk meer te doen op uw evenement.

Onze medewerkers verzorgen daarom graag ook de op- en afbouw van de garderobe voor u. Zo weet u zeker dat klaar voor gebruik is en kan er gelijk uitleg gegeven worden voor het beste gebruik van de garderobe.

Wanneer u kiest voor de volledige garderobe uit te besteden, is de op- en afbouw uiteraard altijd onderdeel van het totaalpakket.

Prijs op- en afbouw

Voor een garderobe met garderoberekken, plastic garderobenummers en kleerhangers is de prijs voor de op- en afbouw ongeveer € 0,10 tot € 0,15 per haakje. Uiteraard vindt u in de op maat gemaakte offerte de exacte prijs voor zowel de opbouw als de afbouw van de garderobe gespecificeerd.

Gratis op- en afbouw!

Een aantal producten uit ons assortiment verhuren we enkel in combinatie met op- en afbouw door ons. Bij deze producten betaalt u dus niet extra voor de op- en afbouw, de prijs zit al in de huurprijs inbegrepen.

Even op weg helpen of hulp bij de opbouw?

Is de hele opbouw niet nodig maar wilt u alleen even op weg geholpen worden? Dat doen we graag. Laten we samen de mogelijkheden bespreken.

Heeft u een aantal vrijwilligers om mee te helpen bij de op- en/of afbouw van de garderobe? Dan wordt onze prijs natuurlijk alleen maar mooier. Ook daar bespreken we graag de mogelijkheden in.